Kunstnieuws uit Altena

Op deze pagina kunnen berichten geplaatst worden van galeries en kunstenaars uit de Gemeente Altena, evenals berichten van kunstenaars, die er gewoond hebben.
Voor inlichtingen: info@kunstinaltena.nl    t.a.v. Hans Werther
____________________________________________________________________________

Pontjesdagen langs de Maas van Cuijk tot Woudrichem

Op 6 & 7 mei 2023 zijn de Pontjesdagen langs de Maas. Op deze dagen kun je van Cuijk tot Woudrichem tegen een gereduceerd tarief op de aangesloten pontjes over de Maas varen.
Je kunt over de dijk langs de Afgedamde Maas fietsen, van Woudrichem tot de Heusdensebrug en genieten van de mooie rivier- en dorpsgezichten en van de kunstwerken langs de route.
Op deze (fiets)kaart staan de kunstwerken en herdenkingsmonumenten. 
Meer informatie over de kunstwerken kun je vinden op de pagina ‘Kunst in Altena‘.
Informatie over het voetveer Woudrichem-Loevestein:
www.voetveerwoudrichem.nl
www.bovenhetgat.nl

Fietskaart

——————————————————————————————————————————

Jaap Hartman – Tentoonstellingen

——————————————————————————————————————————-

Martin Copier

Schilderworkshop
Op vrijdagavond 19 mei 2023 organiseren wij in ons atelier een hele leuke schilderworkshop om geld in te zamelen voor: 

“Alpe d’ HuZes”
Onze neef Henk gaat samen met zijn vrouw Marijke en dochters Liselotte ( 8 jaar oud) en Jasmijn (7 jaar oud) met elk een eigen racefiets deze berg beklimmen om op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Henk doet inmiddels voor de 5e keer mee, Marijke voor de 4e keer, Liselotte voor 3e keer en Jasmijn voor de 2e keer.  
Dit jaar is vooral bijzonder omdat het op 4 mei 2023 precies 30 jaar geleden is dat mijn zus Maaike, de moeder van Henk overleed aan kanker toen Henk 4 jaar oud was.  
Iedereen kan zich inschrijven voor deze workshop. Wij hebben een super leuk format en u hoeft niets voor te bereiden en gaat gegarandeerd met een prachtig zelfgemaakt kunstwerk op schilderdoek naar huis van 200 mm x 200 mm.